Orwell-sitaatti ja suomalainen konteksti

 If you want to know who rules over youlook at who you are not allowed to criticize.”

Sattuvasti sanottu.  Suomi on parastaikaa kieltämässä lailla holokaustista eri mieltä olemisen.  Mieti sitä faktaa ja lainausta.  Taustoitettakoon sen verran, että holokaustinkiistämisen käsitteenä keksi ja lanseerasi Deborah Lipstadt vuonna 1993.  Siitä asti se on ollut Virallinen Totuus tietyissä piireissä.

Suomessa on valtionuskontona tätä nykyä holokausmi, ja sen keskeiset linjat ovat ymmärtääkseni suurin piirtein seuraavat:

 - Millään eurooppalaisperäisellä väestöllä ei ole oikeutta omaan valtioonsa, vaan kaikkien eriväristen ihmisten on päästävä esteettä niihin, koska kansallisvaltio johtaa holokaustiin.

- Eurooppalaisperäinen väestö ei saa kritisoida yhtään mitään erivärisiin liittyvää tai edes huomata eriväristen ihmisten rötöksiä tai yhteensopimattomuutta maahansa.  Muu olisi holokaustia.

- Eriväriset ihmiset saavat sanoa ja tehdä varsin pitkälle mitä haluavat, seurauksitta.  Heitä on elätettävä loputtomiin, sillä mikä tahansa muu olisi holokausti.

- Se ainoa asia, mitä edes eriväriset ihmiset eivät saa sanoa tai tehdä, on kritisoida juutalaisia millään tavoin.  Se se vasta holokausti onkin.

Kaikki länsimaita tuhoava väestönvaihto- ja itsetuhopolitiikka nojaa oikeutuksenaan holokaustiin.  Se on mitä ilmeisimmin koko eurooppalaisperäisen väestön hävitysprojektin primus motor, joka on vääränä jumalana siksi kaadettava, oli se laillista tai ei.  Ja kun tämä pyhä lehmä on nurin, voidaan viimein alkaa miettiä sitä, mikä olisi suomalaisille hyväksi.  Vähän niinkuin kansanedustuslaitoksemme tehtävä vielä sitä perustettaessa oli.

No comments:

Post a Comment

Kristillinen nationalismi